Mijn favorieten

Verkoop


 
Uw bestaande woning verkopen?
Uw huis te koop zetten is een flinke stap. Het betekent afscheid nemen van een fase in uw leven en de start van iets nieuws. Terecht dat u hoge eisen stelt aan de makelaar die uw bestaande woning moet gaan verkopen. De belangen zijn groot. U wilt er de hoogst mogelijke opbrengst uithalen. En de termijn dat uw woning te koop staat, moet u geen slapeloze nachten bezorgen. Eén die precies de markt in uw omgeving kent. En die u dus beter kan adviseren over uw verkoopstrategie, op een heel persoonlijke manier.

Haal daarom Oost West Makelaars in huis. Dan is de kans groot dat uw woning meer opbrengt dan u denkt. Wij adviseren u graag hoe u tot een zo maximaal mogelijk verkoopresultaat kunt komen.
 
De makelaar die aan uw kant staat
U gaat uw woning verkopen. Hoe ziet zo'n verkooptraject er nu precies uit? Om het voor u overzichtelijk te houden, onderscheiden we vier fasen.
 
Oost West Makelaars biedt uw woning te koop aan
Hoe meer potentiële kopers uw woning zien, hoe groter de kans dat u de juiste
koper treft. Een makelaar als Oost West heeft een groot arsenaal aan verkoop bevorderende middelen in huis. In onderling overleg met u maken we een keus welke middelen voor u geschikt zijn.
 
Oost West Makelaars verzorgt voor u de bezichtigingen
Een potentiële koper toont interesse en wil een bezichtiging. Die kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Temeer omdat uw potentiële koper zich bij een makelaar eerder op z'n gemak voelt. Wij regelen alles. Een afspraak plannen voor de bezichtiging. Uw koper door het huis rondleiden. Nabellen wat zijn of haar reactie is. En ga zo maar door. Als u onze makelaars de beschikking geeft over een sleutel, hoeft u er niet eens voor thuis te blijven.
 
Oost West Makelaars onderhandelt voor u
Een huis verkoopt u misschien één-, tweemaal in uw leven. Wij elke dag. Daardoor zijn we meer gespecialiseerd in het onderhandelen. Zonder de emotie die u als verkoper - begrijpelijk - eigen is, halen we daardoor meer uit uw woning. We zijn erin getraind om de positieve kanten van uw woning goed voor het voetlicht te brengen. Resultaat: een opbrengst die vaak duizenden euro's hoger ligt dan wanneer u zelf de onderhandelingen voert.
 
Oost West Makelaars maakt de gehele verkoop voor u in orde
Is het ja-woord van uw potentiële koper en van u gegeven? Dan zetten wij de procedure in werking om uw woning ook officieel over te dragen bij de notaris. In goed overleg met u maken we alle details in orde. Bovendien heeft u in dit stadium een adviseur met kennis van zaken achter de hand: niet iedereen is even goed thuis in het juridische jargon dat komt kijken bij de verkoop van een woning. Aan Oost West Makelaars heeft u een betrouwbaar aanspreekpunt!