Project De Hoogeveen Start verkoop 14 Januari 2017

De Hoogeveen:

14 januari 2017 in de verkoop!


De voorbereidingen van project De Hoogeveen bevinden zich in de afrondingsfase. Daarmee hebben wij het genoegen je te mogen mededelen dat de verkoop van de laatste 11 nieuwbouwwoningen in de wijk Morgenstond-West op zaterdag 14 januari 2017 van start gaat!
 

Over De Hoogeveen

De Hoogeveen komt te liggen op steenworp afstand van winkelcentrum Leyweg en te bestaan uit negen tussenwoningen en twee hoekwoningen. Iedere woning wordt voorzien van vier woonlagen. Door deze extra woonlaag ten opzichte van gangbare rijwoningen behoort het creeëren van maar liefst vijf slaapkamers tot de mogelijkheden.

Nieuwbouwwoningen bieden altijd vrijheid in opleverniveau en afwerking, maar De Hoogeveen gaat nog verder: bepaal zelf de indeling van de woning en maak daarbij gebruik van fraaie opties, waaronder een balkon in zuidwestelijke richting op de eerste etage. De mogelijkheden zijn legio. En dat voor een verkoopprijs vanaf €205.000 vrij op naam met een jaarlijkse erfpachtcanon. De Hoogeveen laat zien hoe leuk nieuwbouw kan zijn!
 
 



 

Verkoopprocedure

De verkoopprocedure wordt begeleid door Oost West Makelaardij. Wij organiseren op 14 januari 2017 een verkoopmanifestatie. De exacte invulling van deze verkoopdag wordt in volgende correspondentie bekend gemaakt, net zoals de koopsommen en de plattegronden van de bouwnummers. Ga voor meer informatie over Oost West Makelaardij naar onze website.
www.oostwestmakelaars.nl

Schrijf je nu in!

Ben je geïnteresseerd en wil je kans maken op een woning in De Hoogeveen? Inschrijven is nog steeds mogelijk! Je zit als inschrijver op de beste rang, want je wordt als eerste op de hoogte gebracht van nieuwe informatie en de invulling van de verkoopdag! Ga dus snel naar de website en schrijf je in.
www.dehoogeveen.nl

Volg ons ook op Facebook via Facebook.com/dehoogeveen
 

 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring