Mijn favorieten

Media

 
Bron vastgoedblad  datum 21 augustus 2013 

Oost West Makelaars Winnaar Specialisatie Award 2012 


Op topsportcentrum Papendal zijn de winnaars van de Woningmakelaar van het Jaar-verkiezing bekendgemaakt. De award is gewonnen door Oost West Makelaars uit Den Haag (categorie Specialisatie), Woningadviseurs uit Zeist (categorie Klantwaarde) en Schouten & Van der Giezen uit Groningen (categorie Marketing).

Op de foto: De winnaars (vlnr) Jannetta Dorsman en René Hoksbergen (Woningadviseurs), Stefan van der Giezen en Chris Schouten (Schouten & Van der Giezen) en Gulhan Sonmez (Oost West Makelaars).

Het is voor het eerst dat de titel Woningmakelaar van het Jaar 2012 is uitgereikt aan de makelaar die zich weet te onderscheiden op het gebied van Klantwaarde, Marketing of Specialisatie. Uit meer dan honderd aanmeldingen heeft de vakjury de cases van deze drie kantoren de meeste punten gegeven.

De Woningmakelaar van het Jaar-verkiezing is door makelaarsvakblad Vastgoed in het leven geroepen om makelaars in de schijnwerpers te zetten die ondanks de crisis op de woningmarkt innovatieve concepten neerzetten om hun klanten van dienst te zijn.

Winnaar Specialisatie Award

Oost West Makelaars, mag zich in de Specialisatie-categorie Woningmakelaar van het Jaar 2012 noemen. Zij kreeg van de vakjury de meeste punten voor haar specialisatie in de doelgroep nieuwe Nederlanders. De makelaars van Oost West Makelaars in Den Haag en Rotterdam spreken Turks, Pools, Bulgaars en Grieks. Daarmee kunnen zij de belangrijkste groepen allochtone huizenkopers bedienen. Lees hier de complete case

Het Juryrapport

?Oost West Makelaars snapt dat je je kopers eerst moet kennen voordat je succesvol kunt gaan zoeken. Draagkracht meten, woonwensen in kaart brengen en je verplaatsen in de klant, zelfs in de eigen taal.?
Paul van den Putten ? directeur ERA Nederland & Duitsland

?Waar vertrouwen en service vele malen belangrijker zijn dan prijs, heeft Oost West makelaars een uitstekende positie weten te bemachtigen in makelaarsland.?
Annelou de Groot ? directeur Dynamis

?Het feit dat Oost-West Makelaars woningcorporaties en ontwikkelaars adviseert in het bouwen van type woningen voor specifieke doelgroepen, is een bewijs dat makelaars die het goed doen door marktpartijen als serieuze gesprekspartner worden gezien.?
José Schellekens ? woningmarkt-journalist

Vakjury

De ingezonden makelaarscases voor Woningmakelaar van het Jaar 2012 zijn beoordeeld door de 14-koppige vakjury, bestaande uit: Peter Boelhouwer (OTB/TU Delft), Joep Ketelaar (Funda.nl), Ron Bavelaar (De Hypotheekshop), Jan-Kees Duvekot (VastgoedPRO), José Schellekens (woningmarkt-journalist), Annelou de Groot (Dynamis), Ed Hamming (VBO Makelaar), Paul van den Putten (ERA), Edwin Bosma (Bangma & Bosma), Leo van de Pas (Woningmarktcijfers.nl), Ingrid van der Aa (Landelijk Netwerk Verkoopstylisten), Theo Dorresteijn (Realworks), Jasper de Groot (Pararius), Rudy Uijtenhaak (JAAP.nl).

Het Comité van Aanbeveling voor de Woningmakelaar van het Jaar 2012 bestaat uit Ger Hukker (NVM), Ed van de Bijl (VastgoedPRO) en Hans van der Ploeg (VBO Makelaar). De Woningmakelaar van het Jaar 2012-verkiezing is daarnaast ondersteund door Award-partners EYE-move (Klantwaarde Award), Real Estate Valuator (Specialisatie Award) en Pararius (Marketing Award).


 

 
Haagse Zaken Vrouwen    datum 10 februari 2011

        

  voor link:  https://issuu.com/bluebear/docs/haages_zakenvrouwen