Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
 in 'S-Gravenhage 2518 BP

De Regent I - Energiekwartier

2518 BP 's-Gravenhage

Omschrijving

TERRASWONING
verwachte v.o.n. prijs tussen € 462.500,- - € 492.500,-(3-laags) of
€ 561.500,- - € 581.500,- (4-laags) 
excl. verplicht af te nemen parkeerplaats á € 27.500,-
 
DE TERRASWONING 3 en 4 laags
Vanuit de woonkamer zó het terras op lopen. Dat is de woondroom...
Lees meer

Kenmerken

Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 415.000,- tot € 609.000,- Gebruiksoppervlakte 102 m² t/m 152 m² Inhoud 0 m³ Start Verkoop 02-09-2019 Aantal kavels 12 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 4 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

TERRASWONING
verwachte v.o.n. prijs tussen € 462.500,- - € 492.500,-(3-laags) of
€ 561.500,- - € 581.500,- (4-laags) 
excl. verplicht af te nemen parkeerplaats á € 27.500,-
 
DE TERRASWONING 3 en 4 laags
Vanuit de woonkamer zó het terras op lopen. Dat is de woondroom van vele stadsbewoners. De Terraswoningen in De Regent I maken het waar. Behalve plek voor een fijn zitje met parasol, is op het riante terras volop ruimte voor een zandbak en een badje in de zomer.
In combinatie met de ruime woonoppervlakte binnen, is de Terraswoning ideaal voor gezinnen.
 
In totaal zijn er zeven Terraswoningen. Ze zijn allemaal grondgebonden, met een grote woonkeuken en berging op de begane grond, waarin alle gezinsleden hun fiets kunnen stallen. Op de eerste verdieping is de buitengewoon royale woonkamer, die doorloopt in het terras.
Op de verdieping(en) daarboven bevinden zich de slaapvertrekken en een luxe badkamer. Met de indeling kan geschoven worden: misschien gebruikt u de begane grond liever als werkkamer of wilt u de keuken bij de woonkamer trekken.
Ook het samenvoegen van slaapkamers, waardoor zeeën van ruimten ontstaan, is mogelijk.
 
Er zijn Terraswoningen met drie en met vier lagen. De Terraswoningen met vier woonlagen liggen aan de Noord-West Buitensingel en bieden uitzicht op de singel met bomen en water. De bijbehorende terrassen liggen op het westen, waardoor u in de namiddag van de zon kunt genieten. Precies wanneer u uit uw werk komt en neerstrijkt met een koud drankje.  
De Terraswoningen aan de andere zijde liggen aan ‘de binnenplaats’ en hebben drie woonlagen, met de mogelijkheid een vierde woonlaag toe te voegen. Doordat het terras op het oosten ligt, is koffiedrinken in de ochtend of middagzon hier een waar genot.
 
KENMERKEN:
woonoppervlakte drie-laagse woning   ca. 121 m2
woonoppervlakte vier-laagse woning   ca. 152 m2
terrasligging drie-laagse woning              oost 
terrasligging vier-laagse woning               west
slaapkamers      minimaal 3 slaapkamers op de 2e verdieping
berging ja, ruime berging op de begane grond
parkeerplaats   ja, eigen parkeerplaats op het afgesloten binnenterrein
vloerverwarming            ja, op elke verdieping (stadsverwarming)
zonnepanelen  ja VERANDAWONING
verwachte v.o.n. prijs tussen € 442.500,- - € 472.500,- (3-laags) of
€ 512.500,- - € 527.500,- (4-laags) 
excl. verplicht af te nemen parkeerplaats á € 27.500,-
 
DE VERANDAWONING
Alles is bijzonder aan deze woning. De breedte. De indeling. De ligging. En de buitenruimte. De woningbrede veranda aan de voorkant van het huis biedt een heerlijke, beschutte plek om buiten te zijn. Hier kunt u genieten van de gezelligheid die zich op het speel- en ontmoetingspleintje voor de deur afspeelt. Hier rijden geen auto’s. Kinderen kunnen er dus op een veilige manier leren fietsen. 
 
Dat de Verandawoningen in de breedte zijn gebouwd, maakt ze anders dan anders. Ook de indeling is origineel: op de begane grond vindt u de woonkeuken van uw dromen, die in directe verbinding staat met het pleintje voor de deur. Na het eten rennen de kinderen zó naar buiten om nog even te spelen
 
De royale woonkamer met veranda bevindt zich op de eerste verdieping. Twee slaapvertrekken en een luxe badkamer op de tweede. Deze indeling is flexibel. Gebruikt u de begane grond liever als werkkamer, wilt u de keuken bij de woonkamer trekken of een extra slaapkamer maken op de woonverdieping? Het kan allemaal. Heeft u meer ruimte nodig? Dan is er de optie een extra verdieping toe te voegen aan het huis. Bouwnummer 5 is standaard voorzien van een derde verdieping met ruimte voor nog 2 slaapkamers. Ook een dakterras behoort tot de mogelijkheden.
Dat de woning aan een autovrij pleintje ligt, maakt het een droomhuis voor gezinnen. Terwijl de kinderen vrolijk spelen met hun vriendjes en vriendinnetjes, geniet u op uw veranda van uw koffie en krant, terwijl u een oogje in het zeil houdt op wat beneden gebeurt. En heeft u zelf zin in wat reuring? Dan hoeft u de deur maar uit te lopen om buren te ontmoeten.
 
KENMERKEN:
woonoppervlakte drie-laagse woning   ca. 119 m2
woonoppervlakte vier-laagse woning   ca. 144 m2
terrasligging       noord
verandaligging  noord
slaapkamers      2 slaapkamers op de 2e verdieping, de hoekwoning kunnen 3 slaapkamers bevatten
berging ja, ruime berging op de begane grond
parkeerplaats   ja, eigen parkeerplaats op het binnenterrein
vloerverwarming            ja, op elke verdieping (stadsverwarming)
zonnepanelen ja


POORTWONING
verwachte v.o.n. prijs tussen € 387.500,- - € 402.500,- 
excl. verplicht af te nemen parkeerplaats à € 27.500,-

 
DE POORTWONING
Een bovenwoning, maar dan met de buitenruimte die u bij een benedenwoning zou verwachten. Dat is de Poortwoning, een woonhuis uniek in zijn soort. Er is er maar één van in De Regent I. Maar ook in de rest van Den Haag is de combinatie van stadswoning en zo’n riant ‘buiten’ een unicum.
De authentieke entree van de Poortwoning ligt aan ‘de binnenplaats’, in het rijtje van drie-laagse Terraswoningen. Hier bevindt zich ook uw berging, waar u uw fiets kunt stallen en andere spullen kwijt kunt. Om naar uw woongedeelte te gaan, neemt u de trap. Op de eerste verdieping bevindt zich de keuken, woonkamer en, direct daar aan vast, dat heerlijke terras. Op de tweede verdieping vindt u drie slaapkamers, een wasruimte en een luxe badkamer.
Houdt u ervan om in de zon te ontbijten? Om vrienden uit te nodigen voor lunch in de tuin? Dat komt goed uit: het terras van de Poortwoning ligt op het oosten, waardoor u ’s ochtends en ‘s middags optimaal van de zon kunt genieten.
 
Kenmerken:
woonoppervlakte           ca. 102 m2
slaapkamers      3 op de tweede verdieping
terrasligging       oost
berging ja, ruime berging op de begane grond
parkeerplaats   ja, één eigen parkeerplaats op het binnenterrein
vloerverwarming            ja, op elke verdieping (stadsverwarming)
zonnepanelen ja


 
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 415.000,- - € 609.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 102 m² t/m 152 m² Inhoud 0 m³ Start Verkoop 02-09-2019 Aantal kavels 12 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 4 Woningtypen Woonhuis

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.