Mijn favorieten

NieuwbouwEen nieuwbouwwoning kopen of verkopen?
Oost West Makelaars is niet alleen gespecialiseerd in de verkoop & aankoop van bestaande woningen en appartementen maar ook in de verkoop van nieuwbouwprojecten.

In een veranderende markt waarbij de kandidaat-kopers steeds beter geïnformeerd zijn en hogere eisen stellen, is begeleiding van nieuwbouwprojecten een aparte specialisatie van ons kantoor geworden. Wij kunnen optimaal inspelen op nieuwe ontwikkelingen, waarbij opdrachtgevers door onze nieuwbouwmakelaars op professionele wijze begeleid worden. Meestal is het uitgangspunt, dat wij het gehele verkoopmanagement uit handen van onze opdrachtgevers nemen: de service gaat veel verder dan alleen optie- en verkoopgesprekken.

Professionele advisering en begeleiding
Het heeft onze voorkeur zo vroegtijdig mogelijk betrokken te zijn bij de ontwikkelingen, zodat goed op de marktvraag kan worden geanticipeerd. Het tijdig betrekken bij deze ontwikkelingen draagt tevens bij tot meer achtergrondinformatie en kennis die wij kunnen inzetten tijdens de verkoopprocedure. Op deze wijze kunnen wij de kandidaat-kopers op professionele wijze voorlichten, waardoor er een optimaal verkoopresultaat ontstaat. Het regelmatig overleggen met de opdrachtgever over de voortgang van het project en onze analyses kunnen dan mede een basis vormen voor toekomstige ontwikkelingen aldaar. Door onze grote ervaring, bekendheid en bereikbaarheid, kunnen wij zeer goed inspelen op veranderende marktomstandigheden (doelgroepen) en adviseren wij onze opdrachtgevers hier regelmatig en tijdig over.
 
Actueel overzicht
Voor een actueel overzicht van bij ons in de verkoop zijnde nieuwbouwprojecten verwijzen wij u graag naar ons woningaanbod nieuwbouw. Vanzelfsprekend kunnen wij u ook op de hoogte houden van de laatste nieuwbouw ontwikkelingen in de regio.